Överby firar 25 år 2017!

För exakt 25 år sedan lades grunden för vad vi idag kallar Överby Hästsportförening. Lena Wiman anställdes som ridskolechef, verksamheten som funnits tidigare överfördes till Överby Hästsportförening och ett arrendeavtal tecknades med Sollentuna kommun. Året var 1992. Från att tidigare haft ett tält att rida i så byggdes ett ridhus, paddocken blev omlagd och en ny hinderpark köptes in.

Från året då allting startade till idag, 2017, har så mycket hänt! Från litet och fallfärdigt stall till stort och nybyggt lektionsstall med 28 boxar, renovering av det tidigare lektionsstallet till privatstall med 11 boxar, från trånga bodar till stora omklädningsrum, gammalt har blivit till nytt, ridhuset har blivit större, domarkurer har införskaffats, belysning till utebanan, isolering av ridhus och så mycket mer. Överby har fått en styrelse, ungdomssektion, tävlingskommitté och ett fritidshem samt fritidsgård. 

Under detta jubileumsår kommer vi att ge er en mer detaljerad inblick i vad som hänt under alla dessa 25 år. Vi vill berätta hur allting började, om tidigare lektionshästar, hålla en hejdundrande 25-årsfest och en massa annat skoj!

Håll ögonen öppna för det här kommer du inte att vilja missa!