Företagssponsring

Överby Hästsportförening, ÖHF, är en ideell förening som varit verksam sedan 1990. Vi har idag ungefär 500 medlemmar i alla åldrar. Ridskoleverksamheten är öppen för såväl vuxna som barn, och erbjuder ridutbildning på alla nivåer. Verksamheten drivs av Lena Wiman med personal.

För oss på Överby är det mycket viktigt att hästarna trivs och mår bra. Alla ridskolans hästar går ute tillsammans i stora hagar och i vårt nya, fina stall står alla hästar och ponnyer i boxar. Föreningen verkar för en alkohol- och drogfri miljö där såväl människor som djur respekteras.

I föreningen finns många duktiga ryttare som tävlar på lektionshästarna i Allsvenskan och på lektionsmästerskapen med vinster och höga placeringar på både häst och ponny varje år. Ridskolechef Lena Wiman tävlar också i dressyr för föreningen på sin häst Donnerstein och har vinster och placeringar upp till Intermediarie I.

Föreningen arrangerar 4-5 lokala tävlingar varje år. Dessutom arrangeras också varje år Sommartävlingen som är en nationell dressyrtävling helgen efter midsommar. Ekipage från hela Sverige kan delta och det brukar röra sig om ca 200 startande. Därtill kommer publiken som besöker evenemanget.

Häst- & ryttardagen är föreningens återkommande "hästfest", som vår aktiva och duktiga ungdomssektion arrangerar varje år. Den innehåller riduppvisning, spex, fika, lotterier och ponnyridning och brukar locka många besökare.

 

Så här kan du som företag sponsra vår verksamhet

Sponsringspaket Pris

Logotype med länk på vår hemsida

På vår hemsida, www.ohf.se, lägger vi våra sponsorers logotype med klickbar länk till respektive hemsida. Då ingår också klickbar logga plus kort information om företaget på vår sponsorsida.
Format: 75x75-100x100 pixlar

 

10 000 kr/år

Liten webbannons på förstasidan

Format 75x75 - 100x100 pixlar

 

12 000 kr/år
2 000 kr/månad

Stor skylt i ridhuset

Skylten sitter inne på ridbanan i ridhuset, väl synlig från både läktaren och cafeterian. Måtten är 2440x1220x3 mm. Logotype i två färger med webbadress och telefonnummer under ingår.

 

5 000 kr, 1 år
12 000 kr, 3 år

Skylt i ridhuset, i trappen till Caféet

I trappan upp till cafeterian, bredvid läktaren har vi en stor tavla där vi sätter upp skyltar med våra sponsorer - väl synligt. Måtten på varje skylt är 200x100 mm. Logotype i två färger med webbadress och telefonnummer under ingår.

 

1 500 kr/år, 1 år
3 600 kr/år, 3 år

Annons i Stalltipset

Stalltipset är vår medlemstidning, som trycks upp i 150 – 200 exemplar och ges ut 1 gång/termin. I den får du som sponsor publicera en svart/vit annons i varje nummer det/de år du sponsrar föreningen. Tidningen trycks i A5-format och din annons får vara max en halvsida.

 

Enligt överenskommelse

Tävlingssponsring

Banderoll får sättas upp av huvudsponsor, de som bidrar med fina priser till alla klasser. Samt logga på tävlingssidan. Övrigt från fall till fall.

Det finns också möjlighet att sponsra med växtdekorationer, mat och annat som behövs på tävlingarna.

Se aktuella tävlingar via länken nedan.

 

Enligt överenskommelse

 

Här finns information om föreningens tävlingar våren, sommaren och hösten 2016.