Sponsorhuset

Välkomna att besöka vår webbshop! Vi har en samarbetspartner SPONSORHUSET som kommer att hjälpa oss att få in pengar till vår förening.

Handla på nätet - Stöd Överby Hästsportförening
Nu kan du handla från CDON, Halens, InkClub och över 150 andra välkända nätbutiker till samma pris som vanligt, men med den ack så viktiga skillnaden att en procentsats eller ett fast belopp på ditt köp tillfaller Överby Hästsportförening, givetvis utan att det kostar ett öre mer för dig!
Läs mer här

5 KRONOR FÖR VARJE NY MEDLEM - ANMÄL DIG GRATIS TILL CINT NU!

CINT är ett marknadsundersökningsföretag som sponsrar Överby Hästsportförening med 5-30 kronor varje gång DU besvarar deras frågor via mail cirka 1 gång/månad. (Det tar endast 5-10 minuter att besvara dessa). När man anmäler sig så får Överby Hästsportförening dessutom 5 kronor som start! Be dina vänner, kollegor och släkt att anmäla sig nu! Gör vi detta allihop så blir det bra med pengar till Överby Hästsportförening. Läs mer här

Samla poäng och växla in mot presentkort

Det är inte ”bara” Överby Hästsportförening som tjänar på detta koncept. Du får nämligen poäng på alla dina köp som du sen kan växla in mot prsentkort och biobiljetter. Bli gratis medlem och få 2860 bonuspoäng.

Så här samlar du poäng

- För varje krona som du genererar till din förening får du 50 poäng.

- För varje Cintundersökning som du gör får du 75 poäng.

- Som startbonus får du 2860 poäng då du registrerar dig

Läs mer här