Ungdomssektionens styrelse

 

Ordförande - Hanna Tennemar

Mitt namn är Hanna Tennemar och jag är född 1996. Jag började rida på Överby när jag var sex år gammal, då jag hade en storasyster som redan red, och sedan dess har jag varit fast. Under min uppväxt på Överby har jag medverkat på många utav US aktiviteter. Jag såg upp till dem i ungdomssektionen eftersom de var så snälla och roliga. Målet var att också bli ungdomsledare, få ta ansvar och bli en förebild och ser man på, nu är jag det! Jag gick med i US år 2009 och sitter sedan några år tillbaka som ordförande i sektionen. Jag vill se till så alla barn får det lika kul och bra som jag fick det när jag växte upp på Överby. Mina favorit hästar i stallet är Justin, Tricky och Heavy som tyvärr gick bort hösten 2016.

 Ledamot - Sofia Wennerström

Sofia Wennerström heter jag, född 1997. Jag kom till Överby 2006, vilket jag inte ångrar en sekund! Från första början blev jag glatt välkommen av barn i min egen ålder, men även omhändertagen av de äldre, som självklart blev stora förebilder för mig. 2009 gick jag med i US styrelse, med förhoppningar om att kunna göra Överby till en speciell plats för andra, precis som den varit och är för mig. Jag hoppas att vi i US bidrar till att barn och ungdomar söker sig till Överby, för gemenskap och trygghet oavsett kön, ålder, etnicitet o.s.v. Alla är välkomna till oss! I stallet så har Linda en speciell plats i mitt hjärta, men även Zara och Raulon har gjort sina avtryck.

Ledamot - Sanna Smidvik

Jag heter Sanna Smidvik, är född 1996 och kom hit till Överby 2001. En av mina bästa vänner är Sandor som jag tagit lite extra hand om sedan han kom till oss. 2009 gick jag med i styrelsen med förhoppningar om många nya vänner och att få vara med och hålla i roliga aktiviteter. Det bästa med att vara sitta med i ungdomsektionen är förutom allt man lär sig, att bidra till alla ungommar i stallet så som de birdrar till mig.  

Ledamot - Mathilda Malmberg

Jag heter Mathilda Malmberg och är född 1996. Jag började rida på Överby någon gång mellan 2005-2006. Efter nått år hittade jag min favorithäst, Trofenda, och har skött henne ända sen dess. Anledningen till varför jag sitter med i US är för att när jag var yngre älskade jag att vara med på alla roliga aktiviteter och såg verkligen upp till de stora och duktiga tjejerna som höll i aktiviteterna. Så jag tyckte det skulle vara kul att testa att sitta med i US och hålla aktiviteter, och det var precis liks kul som jag tänkt mig!

Sekreterare - Magdalena Lidenholm

Jag heter Magdalena Lidenholm men ni får gärna kalla mig Magda. Mig ser ni oftast med en stor kamera framför ansiktet. Jag är född 1999 och har ridit på Överby sen 2011. Samtidigt som jag började rida på Överby började jag också sköta min favorithäst Zara. Idag tar jag hand om privathästen Roman. Även ridskolehästen Diara har en speciell plats hos mig. I US-styrelsen har jag suttit med sen 2015, innan det satt jag med i hjälpstyrelsen. Jag har aldrig gått i en så bra ”skola” som Överby. Jag har lärt mig otroligt mycket både av att först vara med på alla aktiviter och sen få vara en som håller i dem. När jag var yngre var det en dröm att få sitta med i US-styrelsen och att jag idag gör det samt ses som en av förebilderna i stallet är en fantastisk känsla och nu vill jag göra alla andras tid i stallet lika värdefull och oförglömlig som den har och är för mig. På Överby finns det en grym VI känsla och det är riktigt kul att se att i stallet kvittar det vem du är, här är vi alla vänner. Det bästa med att sitta med i ungdomssektionen att få anordna aktiviteter för de andra i stallet och få stärka sammanhållningen ännu mer.

Webbansvarig - Amanda Blomkvist

Jag heter Amanda Blomkvist och jag är född 1999. Jag var 6 år gammal när jag började rida på Överby och sedan våren 2014 så har jag suttit med i Ungdomssektionens styrelse. Min favorithäst har och kommer alltid vara Sid, han finns tyvärr inte kvar med mig längre. Men Evita och privathästen León ligger väldigt varmt om hjärtat. Anledningen till att jag vill sitta med i US är att det är så himla mycket trevliga människor, man får vara med och hjälpa till att lära ut och försöka vara den förebild som de äldre var mot mig när jag var så liten som de barn som jag lär ut till nu! Jag har fått lära mig att ta ansvar. Det bästa med att vara på Överby är att alla är så himla trevliga och glada.

 
   


Vice ordförande - Linnea Hedman

Jag heter Linnea Hedman och är född 2000. Jag började rida på ridlekis på Överby år 2004 och har sedan dess varit fast. År 2008 blev jag skötare på Tolliver och jag sköter honom fortfarande. Anledningen till varför jag sitter med i Ungdomssektionen är för att jag alltid varit med på aktiviteter och tyckt att det varit väldigt roligt, jag gillar även gemenskapen som US bidrar till. Jag gick med i US år 2015 och har även suttit med i hjälpstyrelsen innan dess.

Suppleant - Linnea Muller

Jag heter Linnea Müller och är född 2000. Jag kom till Överby 2012 då jag bytte från en annan ridskola. Detta var ett av de bästa besluten jag gjort! Mina favorit hästar i stallet är Justin och Tricky. Efter att ha suttit med i LUS ett tag, sitter jag nu sedan några år tillbaka med i US. Anledningen till varför jag sitter med i US är nog för att jag tycker det är väldigt roligt att hålla i aktiviteter och att spendera tid med så många underbara människor!

Suppleant - Nelly Kimby

Jag heter Nelly Kimby och jag är född år 2002. Jag började rida på Överby år 2012 och är väldigt glad över att jag hamnade just här. Min favorithäst är Cayenne som jag tagit hand om i några år nu och gör det fortfarande även fast hon inte står kvar på Överby längre. Jag gick med i överbys ungdomssektionen år 2016 och har också suttit med i hjälpstyrelsen innan det. Jag tycker det är jätteroligt att sitta med i styrelsen då man får göra så mycket roligt som att hålla kurser, aktiviteter och lära känna nya människor. Jag ser fram emot många roliga år till.

 

 

 

Suppleant - Filippa Östregård

Jag heter Filippa Östregård och är född 1999. Jag började rida på Överby år 2009 och två år senare började jag sköta på Eden, som fortfarande betyder allt för mig, precis som alla kompisar och fantastiska människor jag träffat i stallet. De äldre i stallet har alltid varit, och är fortfarande stora förebilder för mig, och att jag nu får chansen att försöka vara samma förebild för de yngre i stallet, är den största anledningen till att jag vill sitta med i US. Det bästa med Överby och US är gemenskapen och hur vi stöttar och hjälper varandra genom vått och torrt, och jag hoppas att jag kan hjälpa till att förmedla den känslan till de yngre i stallet.

BILD KOMMER 

Suppleant - Tuva Åhsberg

Mitt namn är Tuva Åhsberg och jag är född 2001. Jag började rida på Överby när jag var 11 år gammal, då jag hade några kompisar på Överby och efter mitt första besök så blev jag fast. Efter ett år då jag bara hade ridit på Överby började jag också sköta och sen dess har jag gjort de. De va även den här tiden jag började medverka på alla US-aktiviteter och började då bli intresserad av US. Jag såg upp till alla i US och de blev alla mina förebilder i stallet. Jag visste att jag ville  bli en av dom och sitta bredvid dom på tavlan. Nu när väl sitter i US så är de mitt mål att alla barnen i stallet ska få samma gemenskap och glädje som jag fick vara med om. Mina favorit häst är Darco som jag även tar hand om har gjort de i några år tillbaka. 

BILD KOMMER 

Suppleant - Simone Ljung

Mitt namn är Simone Ljung och jag är född år 2002. Jag började rida på Överby när jag var 12 år gammal pågrund av en kompis som red här sedan tidigare. Sedan dess har det inte gått en enda vecka som jag inte varit i stallet! Jag har alltid älskat att vara med på alla stallaktiviteter och kurser, det var vid den tiden jag fick intresse att även bli skötare. Alla US-medlemmar har alltid varit en stor förebild för mig under min uppväxt i stallet, att bli en av de på tavlan var en stor dröm. De var alltid så snälla och spred hela tiden glädje i stallet, jag trodde aldrig att jag skulle ha en chans att sitta med i Ungdomssektionen. Som ni kanske redan har räknat ut sitter jag med i US nu och mitt mål är att försöka vara en lika bra ungdomsledare och förebild som de i ungdomssektionen var för mig under min uppväxt på Överby! Min favorithäst i stallet är Tricky som jag även sköter och har gjort det sedan några år tillbaka.

BILD KOMMER 

Suppleant - Matilda Tremura

Jag heter Matilda Tremura och är född 2002. Jag har ridit på Överby sen jag var 6 efter att jag hade bytt från en annan ridskola. Jag ville alltid skriva upp mig på så många kurser och aktiviteter som fanns möjliga. Ända sen jag var liten såg jag alltid upp till de i US, vilket också ledde till att jag alltid haft som mål att en dag få hålla aktiviteter och kurser och få sprida den fantastiska kunskapen och gemenskapen jag gick uppleva när jag var yngre. Nu har jag suttit med i US i snart ett år efter att jag suttit med i LUS ett tag. Det bästa med Överby är att alla runt omkring mig är såna glädjekällor och kan alltid göra så jag har ett leende på läpparna!

 
BILD KOMMER 

Vice skreterare - Julia Svensson

Julia heter jag och föddes 00, jag började rida på Överby som en liten sexåring och det har sedan dess som ett andra hem för mig. När jag var barn var det bästa jag visste att vara med på aktiviteter som övernattningar och rykttävlingar i stallet. Jag är otroligt glad över att vi har en så fin ungdomsverksamhet här som förgyller mina dagar i stallet, och jag är jättestolt över att få vara med i ungdomssektionen och bidra till den härliga stämmningen! Jag har många favvorithästar i stallet, men en som alltid kommer vara lite exta speciell för mig är världens finaste Saturnus!