Ridskoleinformation

Personal, hästar och styrelse vill tacka alla Överbys medlemmar för detta ridår, ht 2017 och vt 2018. Hästarna får nu en välbehövlig sommarvila på 6 veckor och vi människor får en skön semester. Saturnus kommer att pensioneras och flytta till Värmland och Isabelle Westergren. Där får han fortsätta sitt liv som pensionär och hjälpa till att beta av Värmlandsgräset. Saturnus flyttade till Överby i juni 1996 och har arbetat på Överby i 22 år. Han är 28 år så nu är det dags för honom att ta det lite lugnt. Vi har köpt 2 st nya D-ponny, Dancer och Penden som just nu lär känna sina nya hästkompisar på betet. 

Inför höstterminen 2018 har vi lite lediga ströplatser för dig som är intresserad av att börja rida eller för dig som vill rida flera gånger i veckan.
Vi startar upp 2 st nya nybörjargrupper för juniorer, onsdagar kl. 15.00 och torsdagar kl. 15.00.
Är du intresserad av en ridplats eller att rida flera gånger i veckan så mejla till Lena Wiman. Skriv vilken nivå du är intresserad av. Mer information om priser och ridnivåer m m kan du läsa omhär  på vår hemsida under "Ridskolan". Har du frågor kan du nå Lena Wiman på 0705244074.

Den ordinarie ridningen startar måndagen den 6 augusti. Nya ridgrupper startar vecka 34 och ridlekis startar i september. 

Trevlig sommar!