Tack för allt, älskade Pamina!

Vår älskade Pamina har idag fått galoppera vidare på de evigt gröna ängarna. På grund av en allvarlig senskada som tyvärr inte gick att läka har vi idag förlorat en fantastisk ridskolehäst och vän. Pamina tog så väl hand om alla elever - stora som små. Hon lämnar ett stort tomrum efter sig och saknaden är enorm! Vi är evigt tacksamma för den tid vi fick tillsammans med henne. Idag skiner solen för vår fina tjej.

Årsmöte lördagen den 23 februari

Överby Hästsportförening håller årsmöte med start klockan 12:00 lördagen den 23 februari. Det kommer att bjudas på mat och dryck under mötet.
Efter mötet kommer vår ridskolechef Lena Wiman att hålla en inspirationsföreläsning om sin resa från ridskoleelev till Grand Prix-ryttare.
Varmt välkomna!

Hopp-/cavalettikurs i mars

Hoppkurs för ridnivå j3 och uppåt och ridnivå j2 som rider minst 2 ggr/veckan. Kursen har tre tillfällen på fredagar kl. 15.00 – 15.50, den 8/3, 22/3 och 29/3.

Intresseanmälan mejlas till Lena Wiman senast den 25/2.

Kostnad: 660 kr

Välkommen med din intresseanmälan!

Ny ridgrupp/privatlektioner fredagar kl 15:00

Vi tar emot intresseanmälningar för ny ridgrupp kl 15:00 på fredagar. Det finns även just nu möjlighet till privatlektion på den tiden, Läs mer här

Viruset EHV-1 i Stockholmsområdet

Då det allvarliga och mycket farliga viruset EHV-1 florerar i Stockholmsområdet gäller följande om du ska beträda vår anläggning:

- Du får EJ använda samma kläder, skor, stövlar, hjälm etc som använts i annat stall
- Tvätta håret och duscha hela kroppen

Vi vill helst att du ej beträder vår anläggning alls om du vistas även i annat stall. 

Tack för att du respekterar detta och därmed visar omtanke om våra hästar! 

Sidor