Ett stort tack för en fantastisk helg på våra sommartävlingar den 29 juni - 1 juli!

Vi vill framföra vårt varmaste tack till alla som bidrog till att göra våra sommartävlingar till en succé! Alla fina tävlingsekipage, alla som kom och tittade och förstås alla underbara funktionärer! 

Ett stort tack även till våra sponsorer ICA Maxi Häggvik, Coop Djursholm, Hööks i Infra City, Barebells, MyOne, Richmond & Finch, Odelberg Malmqvist, Stockholm Saltspa, Chokladtanten, Scandic, Interflora Bloms Blommor, Romella och Horsepartner. Era bidrag satte verkligen guldkant på tävlingarna! 

Vi vill även tacka alla tävlingsekipage och andra personer som har varit hos oss under tävlingshelgen för all fin feedback vi har fått från er. Den värmer mycket och ger oss ny energi till kommande tävlingar.

Ett stort tack till alla domare under helgen och ett extra stort tack till vår överdomare Rosie Hermansson som har tillbringat hela helgen hos oss från morgon till kväll.

Vi på Överby önskar alla en skön, varm och härlig sommar och semester!

Överbys sommartävlingar i dressyr

Ett stort tack till alla de medlemmar som gjorde årets dressyrtävlingar till en superhelg. Överby har fått så mycket beröm och positiv feedback från alla möjliga håll. Proffsiga, trevliga, bra stämning, fina priser, kunniga funktionärer, välplanerat, genomtänkt säkerhet, fin anläggning, välstädat och god mat är bara en del av kommentarerna.  

Tack alla som var delaktiga under förberedelserna och under tävlingshelgen.
En extra stor eloge till de personer som har kämpat lite extra med förberedelser och genomförandet av tävlingshelgen, Sandra Andersson, Tosha Lundgren, Karin Saxen, Linnea Hedman, Hanna Tennemar, Ia Pettersson, Sara Andersson, Ulrika Håkansson, Katarina Ahlesten, Mikael Parmsten och personalen i cafet Camilla Stråhle, Anna Brevik, Helena och Per Tennemar, Birgitta Orbert.

Tack alla som var delaktiga för era fina insatser för Överbys dressyrtävlingar och ha en riktigt fin, skön och trevlig sommar. 

Ridskoleinformation

Personal, hästar och styrelse vill tacka alla Överbys medlemmar för detta ridår, ht 2017 och vt 2018. Hästarna får nu en välbehövlig sommarvila på 6 veckor och vi människor får en skön semester. Saturnus kommer att pensioneras och flytta till Värmland och Isabelle Westergren. Där får han fortsätta sitt liv som pensionär och hjälpa till att beta av Värmlandsgräset. Saturnus flyttade till Överby i juni 1996 och har arbetat på Överby i 22 år. Han är 28 år så nu är det dags för honom att ta det lite lugnt. Vi har köpt 2 st nya D-ponny, Dancer och Penden som just nu lär känna sina nya hästkompisar på betet. 

Inför höstterminen 2018 har vi lite lediga ströplatser för dig som är intresserad av att börja rida eller för dig som vill rida flera gånger i veckan.
Vi startar upp 2 st nya nybörjargrupper för juniorer, onsdagar kl. 15.00 och torsdagar kl. 15.00.
Är du intresserad av en ridplats eller att rida flera gånger i veckan så mejla till Lena Wiman. Skriv vilken nivå du är intresserad av. Mer information om priser och ridnivåer m m kan du läsa omhär  på vår hemsida under "Ridskolan". Har du frågor kan du nå Lena Wiman på 0705244074.

Den ordinarie ridningen startar måndagen den 6 augusti. Nya ridgrupper startar vecka 34 och ridlekis startar i september. 

Trevlig sommar! 

Information angående våra sommartävlingar den 29 juni-1 juli 2018

Nu finns preliminära startlistor, ryttarmeddelande etc för den kommande helgens tävlingar publicerat. Du hittar all information här.
Vi hälsar ryttare, hästar, sponsorer, utställare, publik och funktionärer varmt välkomna till en härlig hästhelg! 

Dagläger för juniorer på Överby i augusti

Daglägret vänder sig till dig som inte har någon hästvana, har lite hästvana eller vill ha mer hästvana. Detta är en mycket bra introduktionskurs för dig som vill börja rida eller för dig som har ridit 1 år eller mindre.

Daglägret innehåller stallskötsel, hästvård, ett teripass och lunch.
Du får lära dig/ prova på: stallets regler och rutiner, hästens språk och beteende, hästskötsel, stallskötsel och andra saker som har med hästen och stallet att göra.

Daglägret är 10-11 augusti kl. 10.00- 14.00 och kostar 650 kr. Anmälan= betalning skall ske på B.g nummer 5810-7483 senast den 31 juli. Ange namn, personnummer, adress, mejladress, telenummer och Dagläger D.

Varmt välkommen med din anmälan

Sidor