Nyheter från ridskolan

Klicka på rubrikerna för att läsa mer!

Vi tackar alla för en härlig ridtermin och ser fram emot ett nytt år tillsammans. Sista ordinarie ridlektioner i år är lördag 23/12. Terminen börjar sedan om tisdagen den 2/1. För att se vilka tider som ridhuset används, se nedan dokument.

På söndag 10/12 mellan kl. 14:00-16:00 så har vi julmarknad, café, ponnyridning och show.

Nu på söndag är det klubbtävling/träning i dressyr, första start är ca 16.30. Alla är välkomna att titta! Vi startar med debutantklasserna och går sedan vidare med LC, LB och sist MSV. Beräknas vara slut vid ca 20.15.

Julkurser

07.11.2023

Intresseanmälan finns nu uppsatt i stallet för årets julkurser. Sitter på anslagstavlan rakt fram när man kommer in i servicedelen, mot sadelkammaren.

Höst/Läslov

31.10.2023

I veckan pågår det fritidsaktiviter hela dagarna för våra barn och ungdomar. Alla ridlektioner fortsätter som vanligt.

Nu på söndag är det dags för klubbtävling i hoppning. Kom gärna och titta på våra ekipage. Man kan läsa mer om hur klubbtävlingarna går till och hur man anmäler sig under Tävling-Klubbtävling. Där finns även ett preliminärt schema för söndagen.

På söndag har vi klubbtävling och programträning i dressyr. Alla är välkomna att titta på våra ekipage. Man kan läsa mer om hur klubbtävlingarna går till och hur man anmäler sig under Tävling-Klubbtävling. Där finns även ett preliminärt schema för söndagen.

Vill du börja rida eller kanske rida fler gånger i veckan? I följande dokument hittar ni information om vilka ridplatser som finns lediga just nu och vart ni hör av er om ni är intresserade.