Överbys tävlingsekipage

 

Lena Wiman

Lena är ridskolechef på Överby Ridskola och tävlar framgångsrikt med sin häst Donnerstein upp till Int II. Tillsammans har de vinster och placeringar upp till Int 1 B. Målet är Grand Prix kür.   

Ia Pettersson

Ia har tävlat lektionsponnyerna Decibel och Sandor och sedan något år tillbaka lektionshästen Eden.
Till tävlingsmeriterna hör flertalet placeringar upp LA:3. 

Ida Andersson

Ida har sedan år 2000 tävlat för Överby. Först lektionsponnyn Evita (2000-2004), därefter lektionshästen Flash sedan 2005 samt vid ett par tillfällen lektionshästen Zitrus (Zito).
Till tävlingsmeriterna hör starter med Evita upp till FEI (medelsvår för ponny) och vinster och placeringar upp till regional LA. Evita och Ida vann lektionsponnymästerskapen för kat C år 2003. Med Flash har hon vinster och placeringar upp till MsvC och en vinst av lektionshästmästerskapen år 2009. Ida har också startat lektionshästen Zito två gånger och då vunnit LB och kommit tvåa i mästerskapet för ridlärare 2012 (LA).

Isabelle Westergren

Isabelle tävlar sedan 2013 lektionshästen Cyprys och tillsammans har de flertalet vinster och placeringar upp till LA. 2016 ingick de i laget för div II dressyr som placerade sig på en 2:a plats. Under 2016 startade de även sina första Msv C och har hittills en placering. Tidigare har Isabelle tävlat lektionsponnyn Heavy och till tävlingsmeriterna hör flertalet placeringar upp till LA. De två ingick också i det vinnande laget i div II dressyr för ponny 2008.   

Johanna Rahm Juhlin

Johanna har tävlat lektionsponnyerna Tolliver och Evita samt de senaste åren lektionshästen Zara. Till tävlingsmeriterna hör vinster och placeringar upp till LA:3 och vinst i lektionshästmästerskapet för juniorer.

 

Karin Saxén

Karin tävlar med You 2 Vena och tillsammans har de de hunnit starta tre lektionshästmästerskap med en tredjeplacering 2014 och vinster både 2015 och 2016. Ekipaget har vinster upp till MSVC:1. Tidigare har Karin tävlat lektionsponnyerna Cayenne och Champion och lektionshästarna Trofenda, Doris, Fedantos och Embada. Dessutom har Karin tävlat ridinstruktören Lisas häst Ville. Karin och Trofenda hann få tre vinster och tre placeringar i lektionshästmästerskapen tillsammans.

Lisa Hugner

Lisa tävlar lektionshästen Charlie. Hon har tidigare tävlat lektionsponnyn Decibel och lektionshästen Eden.
Till tävlingsmeriterna hör placeringar upp till reg LA samt lektionsponnymästare 2012 med Decibel. Lisa och Charlie kom 3:a i lektionshästmästerskapet 2015.

Malin Boldrup

Malin har tävlat externt på  lektionshästen Saturnus en gång, lektionsponnyn Evita mellan 2005-2008 och sedan 2009 Viola.
Till tävlingsmeriterna hör vinster och placeringar upp till LA på Evita och MSVC:1 på Viola. Malin och Evita vann lektionsponnymästerskapet 2008 kat:C och de två ingick också i det vinnande laget i div II dressyr för ponny 2008. Malin och Viola vann lektionshästmästerskapet för seniorer 2013 och 2014.

Mikael Parmsten

Mikael Parmsten tävlar lektionshästen Charlie.
Till tävlingsmeriterna hör en hisnande tävlingsdebut med Charlie, och en 3:e placering i LB.

 

Sofia Wennerström

Sofia Wennerström tävlar lektionsponnyn Linda. Hon har tidigare tävlat lektionsponnyn Evita och även lektionshästen Grynet vid ett par tillfällen. 
Till tävlingsmeriterna hör vinster upp till LA:1 på Evita och tillsammans vann de lektionsponnymästerskapen 2011 och kom 3:a 2012. Med Linda har Sofia vinster och placeringar i LC-LB och de vann lektionsponnymästerskapen 2014. 

 

Amanda Blomkvist

Amanda Blomkvist tävlar lektionsponnyn Darco. De har tillsammans startat upp till LA:1. Tidigare tävlade hon lektionsponnyn Evita. Hon deltog i ponnycupslaget som vann hela cupen 2014. Hon har även tävlat Allsvenskan div II och III i lag tillsammans med Hanna, Sanna, Sofia och Mathilda. Till tävlingsmeriterna hör även vinster och placeringar upp till LB:1 med både Evita och Darco.

Hanna Tennemar

Hanna Tennemar rider på Tricky Tambourine och har sedan våren 2014 bland annat tävlat i Allsvenskan div lll och ll, i lag tillsammans med Amanda, Sanna och Sofia! Laget kvalade och gick till final bägge gångerna! Utöver Allsvenskan har Hanna även startat flera inviduella starter i LC-LA med vinster upp till LB:3. 

Sanna Smidvik

Sanna Smidvik tävlar lektionshästen Sandor och har 2015 varit med i Allsvenskan div II i lag tillsammans med Amanda, Hanna och Sofia. Utöver Allsvenskan har Sanna och Sandor även startat flera inviduella starter upp till LB. De har tillsammans två tycken placeringar i Stockholms lektionsmästerskap. 

Anette Göstason

Anette Göstason tävlar ridinstruktören Lisa Sarins häst Viking (Ville). De tävlingsdebuterade tillsammans 2014, har hittills startat upp till LB:3 och även hunnit placera sig.
Anette är en del av Överbys lag i Stockholmscupen 2016/2017, där hon rider Viola på hemmaplan. 

Camilla Stråhle

Camilla tävlar sin häst Perla, som står i privatstallet på Överby. Ekipaget debuterade på tävlingsbanorna 2014 och har placeringar upp till LB:1.

Mathilda Malmberg

Mathilda tävlar lektionsponnyn Eglish Duke. De debuterade på tävlingsbanorna hösten 2015 och har startat upp till LB:3. 

 

 

Emma Westling

Emma har tävlat både ponny och häst i både hoppning och dressyr för Överby i många år. Till meriterna hör placeringar i St:George 2008 med foderhästen Good Enough. De senaste åren har Emma startat några dressyrtävlingar med lektionshästarna Embada, You 2 och Grynet.